Followers

There was an error in this gadget

Mari kenal tuan tanah ^_^




  • Nama aku Aimi Nadirah.Boleh panggil Aimi,Amy,Nad.
  • Berasal dari negeri Cik Siti Wan Kembang,walaupun loghat aku loghat negeri jelapang padi.

  • Ex-USM Kubang Kerian dalam bidang Medical Radiation.Kalau ada rezeki,insyaallah dapat jadi physicist.Kalau tak ada rezeki pun tak apa lah,4 tahun belajar degree tu pun banyak meronggeng sambil menambah hutang PTPTN.
  • Mula lihat dunia sejak 6 Disember 1988, dan selamat bernafas hingga ke hari ini.
  • Berdarah sejuk,hehe~~ takde lah,darah aku type B.
  • Aku simple jek (ayat typical,haha)..tapi cara aku berfikir kadang kala complicated.
  • Introvert..kadang2 aku sangat senyap.Tapi,kat blog boleh pulak membebel??
  • Anak manja,dan manja dengan kawan2 jugak.
  • Pemalas buat kerja,sebab tu tangan takde muscle..haha.
  • Sensitif.
  • Takde minat tetap.Dari kecik asyik berubah-ubah.
  • Hiburan??Aku layan k-pop, drama, movie aku bantai jer semua.
  • Nak kenal lagi??Cukup la tu..kalau nak kenal lebih, kena bayar =p
 

-SnoW CrystaL WorLd- Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template and web hosting Graphic from Enakei