Followers

There was an error in this gadget

25 July 2010

We in future~

Posted by SnoW cRysTaL at Sunday, July 25, 2010
Reactions: 
Di waktu lewat petang yang suram,sambil mengadap pokok kuning kat luar tingkap bilik aku ni...huhuu..terasa mcam berada kat jepun..ngeh3..bajet mcam bunga sakura..Aku kdang2 suka suasana suram,kdg2 timbul mood sedih...tp plg x suka mood hangat hati tatkala bju yg aku jemur basah dek hujan td.Maka,bertambah lah kesuraman bilik dengan baju2 bergantungan hasil kreativiti ak buat ampaian yg dah macam setinggan layaknya.Dah la wallpaper bilik pa-alip-ra-ya,kan..paham2 jer la~
Kuang asaammm,tngah ari td terasa nk angkat bju,tp tkut x kering.Mesti qarin ak yg halang tngah ari td ni...
Isy,tp kena bersyukur.Ni lah manusia,panas,komplen.Sejuk,komplen,Suam pn agaknya komplen kot,huuhu.
Ok.Back to pangkal crita.Sekarang dah final year,keje mmg menimbun..Stress memang stress..Sampai x tau nak prioritize mane dulu.Masuk klas plak blur2..radiotherapy mmg tough la bg aku.Time2 ni la rasa nak tuka course..Boleh x klu ak x mo tngok segala angka n angle2 ntah ape2 dlm treatment planning tu?Adeh,ak mmg allergic ngan angka la..
Ni blum msuk bab2 aku nak pening ngan financial aku la,diet aku la,n mnde yg ntah ape2 lg...Dah la,mlas nak komplen bnyak2..nnt 30-40 page pn x abes klau nk tulis..

Semalam,aku tetiba terpikir masa depan adik2 beradik aku.dlam 20 taun akan dtg,mcam mana ler rupenya carrier depa suma ni...

AKU

Abaikan muka yg konon2 comel ni..haha.Gamba ni sbenarnya iklan labcoat.Tp just nak menggambarkan ak pekerja hospital/tmpat2 yg kena pkai labcoat mcm ni.Depend gak sbenarnya..physicist radiology x pyah kot lab coat ni.Adakah  ni aku 10 taun akan dtg?kot2 tetiba jadik radiographer,ngahaha...
ANGAH

Gambaran adik ak yg 2nd.Disebabkan skarang dia amek kos pengurusan pejabat,so ak sume dia keje kat pjabat.Huhu,dress korporat tuu...Kebetulan skarang dia tngah wat assigmen psal business casual dress.

SYAHMI



 Yg ni melampau punya angan2.Adik ak no-3 ni bru nak spm taun ni.Tp dia punya gigih nak jadik pilot,so ak ltak jer gamba pilot bajet ensem ni,wakakaka..

IJAT
Dalam banyak2 gamba kat atas ni,adik aku no-4 ni jer gamba local,huhu,perasan x?kekeke...sbb polis mesti la letak PDRM..Wes,adik aku yg ni x der cita2 kot,@ dia ada tp x gtau.Ni adalah perancangan mak ayah aku klu dia fail msuk u.Klu dpt msuk u,plan b'tukar.

Adik bongsu??x dpt pkir lg...

0 comments:

 

-SnoW CrystaL WorLd- Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template and web hosting Graphic from Enakei