Followers

Share it

17 September 2010

Nong Poy si cantik~

Posted by SnoW cRysTaL at Friday, September 17, 2010
Reactions: 
firstly,sori yer kwan2,entry ni dlm bm sbb mood sy nak bergosip dlm bm,ngeh3....lgpun kan bru je hari malayia,kena la mmbebel bahasa ibunda,tak gitu   >_-

Tngah2 x de keje (keje bnyak sbenarnya), sbab smpai awal di usm,aku pn merayau2 la kat tenet...n terjumpe gamba2 pompuan cantik ni,orang siam...ni ak rompak dr fb fanpage dia n beberapa websites lain..




Abaikan keseksian gamba ni,ak maleh nak crop...sila fokus di bhgian muka saja,trima kasih.







Cantik kan dia ni.Percaya atau tidak ,bawah ni gamba dia sebelum umur 17 taun...





Dia adalah salah satu actress/model transgender...Yang membuatkan dia special sket dari wanita2 transgender lain ialah,dia ni buat operation tuka dia punye organ tut tut tu je,x der pun buat plastic surgery tmpat lain...muke ke,badan ke...

Lepas surgery tu,banyak pulak award dia menang...mesti dia x mnyesal kan tukar jantina.dpt jadik hot, n popular pulak,ngeh3..agak2 klu dia stay laki,dia ensem tak skang?


Cuba korang carik kat wiki..ramai giler transgender women yg famous,siap rmai yg jadik model..ker dorang mmg plan nak jadik model ,sbab tu tukar jantina? kbanyakan dari america,british n japan.korea adelah gak sket.Yang tu yg femes.yg x penah kuar tv tu agak2 brapa ramai?yg duk pi jumpa bomoh segala,duk lepak kelab2 malam.kat Malaysia berlambak kot...





Gamba ni aku tertarik sebab komen kat fb.cuba prhati tangan dia..depa kata tangan dia macam laki...ngahaha..Aku x perasan sangat pn,x reti la tngok..lelaki lebih arif kot,ahaha..

0 comments:

 

-SnoW CrystaL WorLd- Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template and web hosting Graphic from Enakei