Followers

There was an error in this gadget

15 December 2010

Gosip artis~

Posted by SnoW cRysTaL at Wednesday, December 15, 2010
Reactions: 
1) Ni video yg aku t'jmpe mase tngah jalan2 kat  http://cursingmalay.blogspot.com.Saje terasa nak share:




Aleeza kassim : "i x nak layan itu semua becoz i tetap i la "

Tiz zaqyah      : "just be yourself"

Rebecca nur al-islam :"kenape saye nak menutup aurat sedangkan itu bukan saye?" 


wow,esok jugak aku pakai skirt g cafe!!haha

p/s :susahkan jadik artis..sume ayat kene jaga,tersilap sket,bunyik cam kerek2 trus msuk blog jer..haha.

2) yg kedua x de kena mengena ngan isu di atas.Saja tetiba terase nk tulis pasal ni wlaupun da lapuk ak bincangkan ngan tika n eca..haha.Plastic surgery!(awat aku kecoh sangat?teringin?)haha

Balik ari tu,aku duk sembang2 ngan mak aku..mcam mana ntah bole timbul isu plastic surgery.

aku : Mak,tau tak kat korea tu rata2 ada single eyelid ja.Tp lepas jadi artis ja trus lawa,sbab surgery.Eye surgery terlalu common smpai org tak consider tu surgery pun

mak : biasa la depa.ari tu mak tgok tv, hadiah peperiksaan yg paling common kat sane adelah plastic surgery!

p/s :ayat ade ubah sket sbab ayat sebenar tak dapat direcall.Takpe,yg penting point ayat tu..haha
       realitinya aku tak tau la,sebab aku org malaysia.haha..


Naseb baik je dorang jadik lawa,klau jadik mcam bawah ni?


Dia  ni pompuan korea yg berumor 48 taun.First surgery,umo 28.Sbenarnya surgeon da tak nak buat surgery kat dia sebab muka dia da herot sana sini, da x ley repair + dia ni saiko sebab obsess sangat. Last2 dia p cucuk minyak masak kat muka dia.Sian dia,da surgeon tak mo kasi,dia p wat formula sndiri lak.Kalau minyak masak tu bole ganti botox,sure artis2 kat malaysia ni sume muka cekang ja.


 1970-an : Ala,biase nye muke i,tak cantik macam artis lain..Doc,bole tak wat mata sepet ala2 cina?

1998 : alamak,sepet sangat plak.Tak leh jadi ni..besarkan sket mata,mulut nak seksi sket ...biar paris hiltong(akak paris hilton) tu jeles

2003 :wah,cantiknye i (sambil bergaye depan cermin)

2008:da bole ganti mak mah ni,jadi watak2 seram..haha




ni no comment sebab dia bapok.

sumber - oddee.com

2 comments:

fatehah noorani on December 15, 2010 at 12:34 PM said...

hadiah grad nnti ang mintak la wat plastic surgery.. kwi3~

SnoW cRysTaL on December 15, 2010 at 11:03 PM said...

mesti!!haha

 

-SnoW CrystaL WorLd- Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template and web hosting Graphic from Enakei