Followers

There was an error in this gadget

09 March 2011

JANGAN pandang camera!!!

Posted by SnoW cRysTaL at Wednesday, March 09, 2011
Reactions: 
Korang pandang lah mane2 pun,atas,bawah,kiri,kanan..cume jangan pandang kamera (itu klau kamera kat depan).Kalau kamera kat tepi,maksudnye jangan pandang tepi la..=p.

kenape tak boleh pandang kamera?Sebab jurukamera tu malu,dia tak pakai baju....ohohoho
p/s: aku mamai baru bangun dr tido,sebab tu mengarut...

Ok,straight to the point. Klau nak tau kenape tak boleh pandang kamera,sila la tanya orang yang expert dalam bab2 ambek gambo x pandang kamera ni, merangkap tuan punye contest ni.


Senang je caranya2...

Syarat-Syarat :
1. Jadi FOLLOWER blog INI.(bukan blog aku,blog tuan punye contest la ye)

2. Buat entry dengan tajuk contest----> JANGAN pandang camera!!! (jangan gatal2 nak tukar jangan pandang jurukamera ke,jangan pandang kawan ke,jangan pandang belakang ke,jangan pandang panda ke,eh..)

3. Pilih 1 GAMBAR sahaja. tak kisah la gambar sorang2 @ ramai2..gambar candid ke atau gmbr dari tepi@belakang ke...boley jer...yang penting JANGAN pandang camera okeyhhh!!! Letak banner di atas bawah ni di dalam entry anda dan link kan terusss ke entry contest ini.


cun la banner ni (bodek sket tuan punye banner)

Ade lagi..nak tau dengan lebih lanjut,sila la berkunjung sendiri ke rumah beliau.klik je banner tu.

Eh,da panjang2 membebel ni mane gambo aku?
Ta daaa.....~

Takde yg pndang kamera kan??

Takde org tag aku,aku je gatal2 nak masuk.Tapi aku gatal jugak (sebenarnye wajib) tag korang...
                  -eca-
                  -hanim-
                  -te'ah-
                  -Je -
                  -uteh-

p/s :harap x de yg marah aku letak gamba ramai2 ni..~

1 comments:

Hafzan Sarah on March 9, 2011 at 10:52 PM said...

aku jd mangsa tag.ayarkkk. hahaha.
okehhh nt aku wat

 

-SnoW CrystaL WorLd- Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template and web hosting Graphic from Enakei