Followers

There was an error in this gadget

02 December 2009

K.A.W.A.N

Posted by SnoW cRysTaL at Wednesday, December 02, 2009
Reactions: 
orang a.k.a manusia @ lebih spesifik individu yg digelar kawan ni..
bila kita tegur baik2..dia terasa n x nak accept..
yer la,bak kata dia,aku jer yg pndang negatif kat dia..
aku ni jenis klau aku sorang jer komplen behaviour dia mcm tu,ak x kan tegur,sbb aku pn bukan bagus sgat or lg senang ckp ak pn teruk jugak..
ak tegur bila dah lebih dr 3 org bgtau bnda yg same..
x nak trime x ape..
ak x kisah,sbb dia bleh pk baik buruknya nasihat aku tu.
Aku tegur pn sbb dia kawan aku,untuk kebaikan dia jugak..
klau bukan kwan,dah lama aku biar,sbb benda ni x mlibatkan aku,tp mlibatkan dia n org2 lain.
Kalau macam ni,lagi senang ak biar jer dia and x payah susah2 nak approach bg nasihat..
Dia sendiri ckap.. "aku adalah aku,ko adalah ko", so ak x payah interfere dia punyer life and cara hidup dia tu..
Kang ckap blakang,jadik mengutuk plak...
Bila tau kita kutuk,ckap kita ni tikam blakang,
Cakap direct(tu pn da abes sopan),pun x nak trime..

Hmm...*sigh n thinking*








0 comments:

 

-SnoW CrystaL WorLd- Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template and web hosting Graphic from Enakei