Followers

There was an error in this gadget

19 November 2009

MALAS!!!

Posted by SnoW cRysTaL at Thursday, November 19, 2009
Reactions: 
malas

aku memang malas

banyak benda bleh wat..tapi aku nak relax jugak depan laptop wlaupun x der ape pun kat laptop ni untuk ditengok

To Do List

-basuh baju-->timbunan baju dah macam gunung everest
-kemas blik yang bersepah giler
-hantar buku pinjam


eh?sikit jer?? sikit2 pun aku malas jugak nak buat...awat la baloq liat sangat ni???

bosan tp x suke mengemas,plan nak g pantai pg ni x jadi..tp tetap x buat ape2 kat bilik...haisy...

semua orang da balik umah..sok pun aku balik umah nenek aku..so,xder update untuk esok..
nak tulis untuk ari ni pun malas...bese la...time exam nak customize tu la,tambah gadget ni la..lepas exam x rasa lak nak buat mnde tu sumer..

ok..da malas nak citer..chow~

1 comments:

emyLia on November 20, 2009 at 5:46 PM said...

wah.nk g pntai ktne?ur house dkat ngan pntai ke?amy suke laut! :D

 

-SnoW CrystaL WorLd- Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template and web hosting Graphic from Enakei