Followers

There was an error in this gadget

16 November 2009

My first entry --> Journey begins

Posted by SnoW cRysTaL at Monday, November 16, 2009
Reactions: 
Yatta!! akhirnya tercapai jugak hasrat nak buat blog ni...
sbenarnya dah lama idea ni pop up dlm otak,tp nk stat punyer la liat...hehe,sket punyer ketinggalan la aku ni..haha
anyway..ak masih lg duk terpikir ape concept blog aku ni..info?story?gossip?haha..nak letak jugak gossip tu..
ak xder la mengharap org bca blog ni..eceh,ayat sedeh lak..tp lbih krg mcam nak lepas stress gak la...

huhu...aku rase macam campur jer la..senenggg..sumer mende yg come across otak aku ni,klau trasa nak taip..aku taip jer...

ok la...stop sesi luahan segala mak nenek neh...da namenye first entry..wajib la aku wat intro pasal tuan punyer blog ni...walaupun korang x nak taw...ak paksa jugak korg baca smpai abes since korang da stat baca(ceh,prasan ade org nak bace aku nyer blog)..haha...tp in case la kan,korg tercilap url ker,Terrrsampai jugak kat page ni.,meh la share mnde2 yg best...

sbelum ak stat pasal mende2 yg ak gila about...ambek la taw sket psal diri aku neh...just gtau mnde2 basic la eh..member2 aku panggil ak amy..panggilan family x payah la taw yer..tu family ak jer leh panggil..ak tggal kat kedah,wlaupun ak lahir kat kelantan..dsebabkan aku lahir kul 12.40tgh mlm..time tu pulak tv tgah tayang citer hantu(maklumla,lahir kat rumah jer...mak ak tgah sakit2 nk lahirkan aku,,,sedap2 sedare ak g tgok tv yer???)..so,aku sangatla suke tengok horror movie..sebut jer..omputih,thailand,korea,jepun,local sumer aku tgok...tggu citer hantu dr tnah arab lak lpas ni...muhahaha... x ley byang citer2 seram dr sana..member ak sgat takut bila aku stat wat muke psycho or mcam kena rasuk..hahaha..x dpat belakon dalam tv kan..depan member jadik la..kekeke..




korang x yah taw la eh umah aku kat mana..ak ni penduduk nomad..pindah2 selalu...nnt kang gtau,korang g carik kat umah org lain lak..

perkenalan part 2-aku blaja lagi kat usm..dlm health sc skool..agak boring la,sbab mnat blaja aku da smakin pudar akibat rajin sgat stdy masa skolah..(rajin kerr???)..hahahaha...rajin konon...spm baper a jer pn...bajet mcam dapat straight a...tp x kesah,since ak darah b..so,aku bukan la perfectionist..lebih kepada halai balai actually..(korg paham ker halai balai nii??)huhu...next entry aku citer lg la psal study and sifat2 keulatbukuan and ignorance ak kat final exam skang ni..skang kembali ke topik asal~~

isy..panjang lak ak rasa ak taip..perlu ker ak wat intro part 2 utk next entry???hahaha...sah2 korang x nak kan..kekeke..huhu..kot la aku nak bg info berguna kan..nk tulis byak lg..tp for sure la korang baca smpai tertido kan??rasa mcam bca buku sejarah form 3(kenape mesti form 3??sebab time aku dulu,buku teks sejarah form 3 bruk giler..kertas kuning,,ktaorg batch akhir pkai buku lama tu)..or buku teks pengetahuan am form 6..tp ak x tau la darjah keboringan buku form 6 tu,since ak msuk matrix,x masuk form 6...tp tgok buku teks adik aku..dapat agakla kan azab nak abeskan buku tu..huhu

x per la..stakat ni jer la aku nyer intro..untuk stuff2 yg aku suke,muzik,movie,hobi etc lain kali jer ek...kalau aku nak crite sumer..smpai esok x abes taip..baik la ak g bukak buku dosimetry ker..exam lusa..ape pn x baca..senget~~

kat bwah ni aku..abaikan kesememehan aku ok??x payah korang close up parut2 kat muke aku ni..

tengok kejap2 jer,bukannyer lawa pon...nnti kang ader yg comment suh aku g wat plastic surgery...haha
lainla yang ni...jngan suh ak transform jadik dia ni ok??

mimpila kan aku nk dapat mata celik luas cam dia ni...

okeh...4.03 ptg..dgan ni scara oficially nyer ak berjaya menyiapkan 1st entry ak and merasmikan hobi baru aku iaitu mngupdate blog..eceh..mcam wat majlis perasmian plak...standard la kan ucapan perasmian panjang berjela2..hehe..

chow dulu...adios amigos

1 comments:

emyLia on November 19, 2009 at 1:10 AM said...

hye.nice to know u.neway.thx 4 comenting at my blog.hee~ ;)

 

-SnoW CrystaL WorLd- Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template and web hosting Graphic from Enakei