Followers

There was an error in this gadget

23 February 2010

CA

Posted by SnoW cRysTaL at Tuesday, February 23, 2010
Reactions: 
Amy,ko serius ke ni?
ye,aku serius..klu x ,xkan ak nak blogging waktu2 kritikal mcam ni...

1.45pm..
10% jer, tak banyak kan?
aku tak stress...langsung tak....tension aku blum smpai tahap stress..
tp,aku cuma hilang tumpuan..Hilang tumpuan??tak.Aku sebenarnya malas..
Aku da agak,balik bilik sure tido,bgun lak men fb jer...klu kat library pun sama jer..
Ni akibat study last minit @ memang nasib aku malang sebab tau ca last minit?

Watever la...
Bak kata ekin,aku lagi prefer baca kesultanan melayu melaka lagi dari diagnostik radiologi ni..
dulu ospe anatomy 20%..x der kalut2 study pun..dapat d relax slumber badak jer..
apatah lagi ni 10% jer kan..10%.So,tak berbaloi aku nak bertungkus lumus..(adakah aku sedang menghasut diri aku sendiri??)

plg2 truk ,x kan la aku tak ley hentam 2-3 ayat kan..janji kertas ade isi..lecturer nak marah???

sape sruh wat note yang boring,ayat pnjang x der koma,tak tersusun,kacau bilau content..????????

note: Aku tak marah sesape, aku sangat redha ....ca jer pun,bukan leh wat aku mati pown..

1 comments:

aRe LunG on February 23, 2010 at 10:21 PM said...

haha ang stress laa tue mcik

 

-SnoW CrystaL WorLd- Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template and web hosting Graphic from Enakei