Followers

There was an error in this gadget

27 February 2010

Mood rajin nak study nuclear med

Posted by SnoW cRysTaL at Saturday, February 27, 2010
Reactions: 
11.00 pm - aku n ecah mengendong notes ke bilik jenny, dengan niat yang murni dan matlamat yang jitu..yeah...score A for nuclear med!!!

11.15 pm -introduction (bukan intro membaca) ,eating laksa utara makcik lori tepi kk + ovaltine +nescafe jenny .Giler banyak makan.Pukul 7 tadi aku dah melantak pasembur 1 bungkus.Pun beli kat lori tepi kk,tapi yang ni lori mamak punyer..Ingat nak jer lepak situ  "mamak,roti canai satu!!!" eh,ade ke roti canai??Tp da dekat kul 7..huhuu..Tapi,aku selalu jugak beli pasembur kat situ,nak kata sedap tu,biasa jer kot,tp tak tau kenape aku suka beli..Agaknya mamak tu taruk "perasa tambahan" kot...kui3..tak leh sebut,kang korang geli..

12.00 am - plan berubah ---> jadik karok lak..(p/s :karok = karaoke) start lagu greenday,eca n tika pun karaoke la walaupun sore tak brape ok kan..hohoh..tak lame lepas tu aku yang innocent ni pun join..Bukan ke tadi mula2 aku ajak diorang selawat??Haha..tengok jam..ok,da kul 12.da lepas maulidur rasul.Sengal...

1.00 am - Sesi jadik bidan terjun. Huhu...jadik mak andam lagi. Tak tahu kenape dak2 ni suruh aku jadik mak andam.Adakah aku ada gaya2 mak andam berkaliber???.aku mekap diri sendiri pun fail...maklum la mata unik sangattt..Hanim n eca pun fail aplly eye shadow kat aku...Eca yang konon2 maskulin tak nak mekap tu (hoho,buat jahat sikit!! eca suh aku tulis yg baik tentang dia untuk entri ni..Aku tulis baekkk punyer..).Dalam2 tak nak mekap,ini dah kali ke-3 aku adakan bengkel mekap bersama ecah.Bukan calang2 mekap,tebal kalah mekap rozita che wan tauu...tinggal ak tak tempek bulu mata palsu jer..

Fasa pertama - mekap gothic.. Aku tenyeh la eyeliner kat eyelid die..ok lagi. Still berani g toilet dengan mekap tu..

Fasa kedua - mekap rainbow. Aku tenyeh la kaler2 yang light giler..pink, biru n kelabu..Ini rainbow alaf baru oke.. lepas ni boleh la korang cipta formula baru lak..Mat Jenin Ke Hutan Bawa Ikan U(merah jingga kuning hijau biru indigo,ungu) ----> Kalau Pak Jenin Ke Hutan ,Bawaklah Isteri U , Minah (Kelabu pink jingga kuning hijau biru indigo ungu merah).Wow...9 kaler..

copp..da keluar topik.Nanti kang adik aku bebel lak sebab asyik terkeluar topik. Katanya,dia seksa nak baca blog aku sebab banyak merepek + suke membebel...haha..better la dr adik aku yang suke copy paste tu kan..(haha,jangan mara)

Sambung cerita. Setel eca mekap n puas bergaya depan cermin,tetiba..ekin datang!Taraaaa....eca cepat2 tutup muka ngan bantal..hahaha...kantoi..Sudah tak cool lagi eca..keekeeke

around 3.00 am - Yay!! da dpat download lagu adam lambert (Perlu ke bagitau??)--> perlu r..sebab mula2 tersalah download .Search kat 4shared keluar " For Your Entertainment-FULL".Dengan semangat ak klik,sekali keluar suara orang yang bajet suara dia macam adam lambert...cisyyy..Tipah tertipu banggg!!!!
Amused by Adam Lambert...alang,sila jangan menyampah ayat ni sebab aku da tukar belakang ayat..hehe

3.15 am - Mule drama aku, jenny n eca.Judul When the rainbows end.Watak eca - Rossie dunne + father + sureone _ divorced_1.  aku- ruby + wildflower + alex +stephen . Jenny - buttercup + lonelylady + sooverhim

4.00 am - Da naik pangkat. Bikin drama sendiri. Title : Jane's wedding   starring -jenny as jane, eca as alice, amy as wendy, abang aku as daniel, bunkface as sam, nobody as andy..

Ingat nak tulis skrip drama tu,tp malas lak ..pnjang giler + grammar tunggang langgang. Ape, bajet berlakon kat hollywood ke ape??Tak ape,tak payah skrip kat sini.Nanti beli jer dvd kitaorang yang akan kuar awal bulan Mac nanti..Dapatkan di pasaran!!!


Jane's Wedding Coming Soon...

1 comments:

aRe LunG on March 1, 2010 at 6:39 PM said...

korang memang sengal.aku rasa nota yang korang bw tu buat lapik makan laksa la kot eh?hahaha

 

-SnoW CrystaL WorLd- Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template and web hosting Graphic from Enakei