Followers

There was an error in this gadget

15 February 2010

I'm home BUT.........

Posted by SnoW cRysTaL at Monday, February 15, 2010
Reactions: 
Dah 3 hari aku berada di rumah. Homework satu pun tak jalan. Kalau boleh, macam nak cuti 2 minggu.Naik cuti ni memang banyak benda yang nak settle.Bayangkan kalau aku tak buat ape2 kat rumah.......Mau 2 hari tak tidor,kerja tak siap. Tapi.serius!Assignment kali ni aku rasa susah sangat nak dapat bahan plus aku tak berapa paham.Haisy..CA lagi........adoi,malas,malas,malas!!Aku kalau boleh, nak tidor makan,tidor makan..

Sekarang pun tak berapa sihat. Turun jer bas kat stesen jitra...WHOA!!!Panas membahang.Memang terasa lain darjah kepanasannya.Kebetulan aku turun bas sama dengan Kak Zira Sport Science, dia pun cakap benda yang sama. Aku ingat Kelantan dah  panas habis, tapi Kedah lagii panas.Logik kalau mencecah 40 darjah celcius.Kawasan aku la,kawasan lain aku tak tahu. Mungkin faktor geografi yang hampir dengan sempadan Siam??Jadi,iklim kat sini iklim monsun tropika,bukan iklim khatulistiwa macam di K.L tu. Dah 2 hari juga aku sakit tekak, sakit kepala, badan rasa panas.Nasib baik tak demam je. Risau jugak masa eca stay kat rumah aku nanti, takut tak tahan dengan cuaca panas kat sini, since dia tu senang sangat sakit.

Sebenarnya, banyak aku nak membebel ni, tapi malas lak nak taip.Well,babbling is my thing. Next entry ,aku membebel betol2..haha

1 comments:

unanswerable sunset on February 21, 2010 at 8:56 PM said...

asal aku cepat sakit lak..hahhahaa...xpe2..sbb ko concern kat aku..heee^^

 

-SnoW CrystaL WorLd- Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template and web hosting Graphic from Enakei